Open Trekzak Festival
NOG

Countdown
afgelopen
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


imageimageimageimageimageimageimage

Het Opentrekzakfestival.nl in Zwolle biedt ook dit jaar weer een uitgelezen kans en plek voor trekzakspelers uit het hele land (en misschien daarbuiten) om je trekzakspel te verdiepen. Ook op zaterdag 7 september 2019 heb je in Zwolle weer gelegenheid om samen met anderen  het verrassend maximale uit je instrument te halen, waar je op dit moment toe in staat bent. Er zijn workshops op divers niveau, of je nu beginnend begonner, middengroeper of gevorderd bent. Er zit vast iets voor je bij.

Het programma van 2019 is nog in de maak:
Docenten voor 2019 zijn:

Lieneke van der Veen

Mark Söhngen

Auke Eringa

Wouter Kuyper

Ben Dirks en Helma Mollenkamp


Heb je nog vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Ook voor wie er over denkt om in Zwolle  les op de trekharmonica te gaan nemen, of gewoon kennis te maken met dit fantastische instrument, kan dit jaar weer bij het Opentrekzakfestival.nl terecht.  2 gratis miniworkshopjes van 20 minuten, om 12:00 uur en om 13:00 uur worden gegeven door Hannie Koert-van der Linden. Janna Lammers docente van de Zwolse TrekzakClub (ZTC) zal aansluitend op deze miniworkshopjes,  met enkele leden  van de ZTC  korte openbare lessen laten zien en horen.

Ervaar de energie die de trekzak geeft en ontmoet trekzakspelers  in Domusica, een mooie oude Zwolse school die al lange tijd dienst doet als Zwols Cultuurhuis waar vele muziekgroepen (waaronder ook de Zwolse Trekzakclub) hun onderkomen hebben gevonden.
Het Opentrekzakfestival.nl is ook dit jaar weer bij uitstek een dag om te genieten, van wat je ziet, doet en hoort. 

Programma voor Workshopdeelnemers,
10:00 - 15.45 uur: Workshops 2 t/m 5

-----Lunchpauze – 12.30 – 13.30 uur -----

13.30 – 15.45 uur: Workshop 1 (registratie svp  uiterlijk om 13.15 uur)

16.15 uur- 17.15 uur: Samenkomst groepen in de grote (gym)zaal, voor presentatie van workhops 2 (Speel, dans en zing), 3 (One Man Band), 4 (Americana) en 5 (Klezmer). Tevens: afsluiting met feestelijke balfolk dansinleiding.

Uiterste tijd van afsluiten: 18 uur.

Programma GRATIS mini-workshops Trekharmonica:
Bij goed weer buiten, op het plein voor Domusica (bij slecht weer: binnen)
12.00 en 
13.00 uur.
Voor wie geen trekharmonica heeft: er zijn ca 8 instrumenten beschikbaar tijdens de miniworkshops.


ZWOLSE TREKZAKCLUB openbare lessen en info:
Aansluitend op de mini-lesjes: openbare oefenlessen (20 minuten) door docente Janna Lammers met leden van de Zwolse TrekzakClub (ZTC).:

Dit is aansluitend aan de GRATIS WORKSHOP KENNIS MAKEN MET DE TREKZAK

om 12.20 en 13.20 uur.

Leden van de ZTC zijn aanwezig voor meer info. Ook kun je je opgeven voor een gratis eerste  proefles op woensdagavond 5 september, vanaf 18.30 uur. (ZTC-lessen vinden in Domusica-gebouw plaats.)


Weer of geen weer: zaterdag 7 september 2019 gaat het Opentrekzakfestival.nl  hoe dan ook door!

HUISHOUDELIJKE MEDELINGEN:

Start met Koffie en LOKAAL van je WORKSHOP opzoeken:
9.30 – 10 uur ,  koffie en thee in de trekzakkantine. LET OP groep van REMCO start een half uur eerder!

VERSNAPERINGEN VOOR DE DEELNEMERS AAN DE BETAALDE WORKSHOPS
Tijdens de lessen wordt rond 11 uur en 14.30 koffie/thee/water gebracht.
In de lunchpauze staan vanaf 12.15 uur soep, broodjes, beleg en wat te drinken klaar voor deelnemers aan de betaalde workshops – je kunt daarvoor terecht in trekzakkantine De Luchtknop (oftewel: de barruimte achter de hal, vóór de grote gymzaal in het gebouw). Deze lunch is bij de prijs van je workshop inbegrepen, tenzij je bij workshop 1 er voor kiest om na de lunch te komen en direct te starten met de workshop. (In dat laatste geval svp tijdig, dwz uiterlijk 13.15 uur aanwezig zijn in het lokaal van Workshop 1).

Na de workshops pauze tussen 15.45 en 16.15 uur; drankjes verkrijgbaar aan de bar.Versnaperingen voor deelnemers aan een gratis miniworkshop:  wil je wat drinken dan kun je dat kopen aan de bar; wil je na je miniworkshop (of daarvoor) ook graag mee lunchen (2 broodjes en wat te drinken), dan kan dat tegen betaling van € 5,--  (svp gepast te betalen bij de vrijwilliger achter de bar).

Het opentrekzakfestival.nl wordt dit jaar gesteund door De Zwolse TrekZakClub en Cultuurhuis Domusica en mede mogelijk gemaakt met de onmisbare hulp van vele vrijwilligers van mn. De Zwolse Trekzakclub. 

©2010-2019 OpenTrekzakFestival powered by www.23creations.nl